Monday, May 11, 2009

DPP PAHANG DAPAT KETUA BARU


Dewan Pemuda Pas Negeri Pahang telah mengadakan Muktamar Agungnya kali yang ke - 27 di Kompleks Imam As-Syafei, Temin, Jerantut pada 10 Mei 2009. Muktamar itu telah dirasmikan oleh Sdr Suhaizan Kaiat ( Ketua Penerangan DPP Pusat ).

DPP diperingkat kawasan sebulat suara menobatkan Ust Suhaimi Md Saad sebagai ketua dewan itu, manakala Ust Shahril Azman Abdul Halim ( Ketua DPP Kuala Krau ) telah dilantik sebagai timbalan DPP dan Sdr Abdullah Karim ( Ketua Penerangan DPP Pahang ) sebagai Naib Ketua.

Dewan Pemuda Pas Pahang juga telah memilih Ust Nasruddin Hj Hassan Tantawi sebagai Ketua Dewan Pemuda Pas Pusat, Sdr Subky Mohd Yusuf sebagai timbalan ketua dan Ust Nik Abduh Dato' Nik Abdul Aziz sebagai Naib Ketua.
Sdr Maslidi Desa, perwakilan daripada Jerantut telah membentangkan usul tergempar supaya Dato' Tuan Ibrahim Tuan Man kekal sebagai Pesuruhjaya Pas Pahang pada sessi akan datang.
DI SEKITAR MUKTAMAR PEMUDA NEGERI DI TEMIN JERANTUT
EXCO DPP PAHANG DAN KETUA-KETUA DPP KAWASAN BERGAMBAR
DI ATAS PENTAS

DIANTARA PERWAKILAN YANG HADIR KE MUKTAMAR DPP PAHANG

PENUTUP....MUKTAMAR DITUTUP DENGAN BACAAN DOA WEHDAH

U.SUHAIMI MD SAAD BERGAMBAR DENGAN SDR SUHAIZAN KAIAT ( KETUA PENERANGAN DPP PUSAT ) DAN UST NAZRI CHIK ( EXCO DPP PUSAT) SEBAGAI PEMERHATI.

SPEAKER...UST ROSLI JABBAR MENANG MEMPERTAHANKAN KERUSI PENGERUSI TETAP DPP PAHANG

No comments: